pego-international

Reviews

Wat klanten vinden van de Mifi router

De router heeft prima gefunctioneerd. We ontdekten al snel dat je echt het meegeleverde snoertje moet gebruiken om ‘m op te laden. Vervolgens hield ‘ie het steeds de hele dag goed vol.
Jan Gerard Hoendervanger
November2023
Namens mij en mijn reisgezelschap waaronder 2 pubers dank en complimenten voor het aanbieden van deze service. Het was de voor ons meest geschikte en fijnste manier om altijd bereikbaar te zijn in new york. En dat veelal met 4 personen tegelijk. Enkel de laatste dag een paar uur geen verbinding kunnen maken maar razendsnel een berichtje van je terug ter geruststelling. De service na versturen en het persoonlijke contact is niet iets wat je vaak ziet of meemaakt tegenwoordig heel fijn en prettig. Een volgende keer weten wij bij wie we moeten zijn. Ik raad het een ieder van harte aan !!
Stephanie
Februari 2024
Opnieuw hebben we met heel veel tevredenheid gebruik gemaakt van de mifi-router. Dit keer waren we voor een week in New York. Dagelijks op pad met de router, waarop we met vier personen waren ingelogd. Super gebruikersvriendelijk en het verzenden van foto’s, berichten versturen ging heel makkelijk en snel. Scheelde ons heel veel mobiele kosten via KPN. We ontvingen de router per post ruime op tijd voor vertrek en hoefden ons niet druk te maken of we hem op tijd zouden krijgen. Opnieuw super service van Peter, zoals we eigenlijk niet anders gewend zijn van PEGO-international. Na thuiskomst de router retour gezonden en binnen afzienbare tijd ontvingen we keurig de borg terug op onze rekening. Kan niet anders zeggen: Heerlijk dat dit soort bedrijven gewoon bestaan!
Ron (R.) Timmer
November2023
Wij waren blij, dat we gebruik hebben gemaakt van de router. Het werkt perfect. Makkelijk in gebruik. Goede bereikbaarheid. Heel af en toe in de Great Smokey Mountains ( helemaal bovenin) viel het bereik weg. Zodra we weer gingen afdalen, pakte hij het signaal snel weer op. Ideaal dat jullie ook een retour envelop mee sturen, dit maakt het allemaal eenvoudig. Bedankt voor alle service.
Annemarie Tolner
November 2023
Voor onze reis door Canada van 4 weken per camper, hebben wij deze Mifi meegenomen. Handzaam, klein en licht en eenvoudig oplaadbaar (als een telefoon), meerdere toestellen kunnen makkelijk connecteren,. We hebben eigenlijk overal prima bereik gehad, met een zeer acceptabele en vaak ook uitstekende snelheid. Ik vond persoonlijk het bedrag een bezwaar, maar voor onbeperkt internet hebben we er geen spijt van, echt een meerwaarde aan onze vakantie.
Peter Jan en Ankie Hoogerwerf
September 2023
De mifi-router was een serieuze meerwaarde tijdens onze roadtrip door Amerika Overal ( of toch bijna overal) snel internet. Dit was zeker ook voor de kinderen een duidelijke meerwaarde. Handig ook voor de routebeschrijving zowel in wagen als tijdens de trekkings. Tevens ook dank voor de duidelijke communicatie, snelle en professionele service. Een aanrader !
Familie Hoste
September 2023

We hebben een heel goede vakantie gehad in de VS. De Mifi-router is ons ook zeer goed bevallen! Ik hoefde slechts eenmaal een herstart te doen; altijd dus een goede (en veilige) verbinding gehad en zeker onderweg bij het navigeren was het prettig om altijd de juiste route te kunnen vinden en rijden. Gebruikmakend van Google maps via de Mifi-router (we hadden een auto met Apple Carplay mogelijkheid) konden we perfect navigeren met name in de grote steden.


Dus, zeer zeker zullen we bij een volgende trip naar de VS weer hiervan gebruik willen maken.

Jan en Ine Jacobs
September 2023
In een woord “fantastisch”. De service en uitleg is erg prettig (omdat we eerst aan het twijfelen waren om een E-Sim te gebruiken). Het kastje behoeft totaal geen uitleg. Je het het aan en de rest werkt vanzelf. Tijdens onze vakantie in Amerika (FL) hebben wij continu razend snelle internet mogen hebben (we hadden de unlimited gekozen). Normaliter plaats ik niet snel een review, ik wordt hier ook niet voor betaald en het is me ook niet gevraagd, maar omdat ik echt super tevreden over deze service, wil ik dit toch echt graag delen. Mijn advies, ga je op vakantie buiten Europa… neem deze optie zeker mee in je keuze… het is dubbel en dwars je geld waard. Het was een vakantie om nooit meer te vergeten!! (Zelfs een huwelijksaanzoek gekregen).
Dave Fraussens
September 2023
Hierbij nog onze review. We waren heel erg blij met de mifi-router. Heel eenvoudig in gebruik, je kunt in Nederland alvast inloggen zodat je op je vakantieadres hier niet meer achter aan hoeft. Ideaal dat je met 5 apparaten kunt inloggen. Niets te doen met simkaartjes e.d. die nog eerst gekocht moeten worden of geïnstal-leerd moeten worden. Op de plekken waar wifi bereikbaar was, was het bereik op onze apparaten ook prima. Kortom wij waren zeer tevreden!
Elvira Kamphuis
September 2023
We hebben goede ervaringen met de mifi router aan de West Coast USA. Eigenlijk onmisbaar. Alleen in de bergen en bij Death Valley geen bereik. Dit was tevoren ook aangegeven. Peter reageerde steeds adekwaat en proactief op onze vragen. Een aanrader dus 👍!
Watze
September 2023
Tijdens onze reis hebben wij een mifi-router mee gehad van Pego-International, TOP! Deze werkt perfect en zelfs als er een kleine storing/wijziging was werden wij direct op de hoogte ge-bracht. De service van uit het bedrijf is zowel voor als tijdens de reis is uitstekend. En niet onbelangrijk, wifi op alle plekken in Amerika zonder te veel gedoe, zeker een aanrader. Nogmaals bedankt voor de goede service!
Martijn en Henrike Borreman
September 2023
Wij hebben de mifi-router in de VS en Canada gebruikt en is goed bevallen. Een gezin van 4 kan er prima mee uit de voeten en 5 apparaten kunnen er uitstekend gebruik maken. Als er een ’normale’ 4G verbinding kan eigenlijk alles en tegelijk. Streamen beeld of muziek, mail, navigeren, het lukt. Het enige waar je reke-ning mee moet houden is dat er niet overal sterke 4G is. Soms is er geen dekking, soms is er slechte dekking. Dan moet je prioriteiten stellen. Navigatie laden of reisinfo zoeken eerst en dan mogen de kids weer verder op de mifi. Het is vooral het gemak en de zekerheid dat je kosten niet uit hand lopen en je verbinding stopt niet als je bundel op is omdat het onbeperkt is. Voor ons een toevoeging voor zorgeloos op vakantie. Dank Peter. Wij hebben er veel plezier van gehad.
Ap de Boer
September 2023
Zuid Afrika
Dank je wel! Wij zijn super tevreden over de Mifi router en gaan er in de toekomst zeker weer gebruik van maken als dat nodig blijkt te zijn. We kregen via collega's de tip. Voor een reis naar Zuid-Afrika is het een aanrader. Je hebt de Mifi zo geïnstalleerd dat we in welk land waar we waren ook wifi hadden. Vantevoren gaf je aan dat het voor kon komen dat we geen bereik hadden. Dat is een paar keer voorgekomen toen we midden in het Krugerpark waren, en toen we een ritje maakten door de bergen. Maar voor ons blijft het een aanrader! U hebt ons vriendelijk geholpen zelfs in de avonduren. ☆☆☆☆☆
Johan en Reina
September 2023
We hebben een super mooie vakantie gehad en de mifi-router kwam zeker goed van pas! Dat begon al op het vliegveld bij het ophalen van de huurauto. Met behulp van de mifi-router konden we gelijk gebruik maken van Google Maps en de route naar het hotel in Vancouver was daardoor een makkie.
Leontine
September 2023
Wij zijn heel erg tevreden over het gebruiksgemak, de service en de bereikbaarheid van mifi-router. Slechts op 1 campground in de Rocky Mountains hadden we geen bereik, maar dat lag niet aan de router, er was daar gewoon niks. Wij waren erg blij met het gemak en kunnen het iedereen aanraden!
Ad
Augustus 2023
Wij hebben een fijne vakantie gehad en deze was mede zo fijn door de beschikbaarheid van internetverbinding onderweg. Het de mifi-router is eenvoudig te gebruiken en de instructies die we vooraf hebben gekregen zijn duidelijk. Tijdens onze reis hadden we een update aan de router met als gevolg dat het SSID veranderde. Dat is wel jammer want we moesten onze apparaten weer opnieuw aanmelden. Ach en dit is wel heel eenvoudig omdat dit op de router zelf staat. De lettertjes op het display zijn wel behoorlijk klein, maar misschien heeft dat een reden. Alleen in de bergen en op de grote vlakten in de US hadden we geen ontvangst. Dit heeft niets met het apparaat te maken maar met het bereik van de zendmasten. Wij zijn heel erg tevreden en ik heb het al aan anderen aangeraden om te gebruiken als ze op reis gaan door Amerika.
Rolf Wittenaar
Augustus 2023
Wij (gezin met 2 jong volwassen kinderen) zijn zeer tevreden over het gebruik van de mifi router. Wij hebben het gebruikt voor onze road trip in Noord-West Amerika. Wij hebben hierdoor o.a. gebruik kunnen maken van de routeplanner via de telefoon, ideaal en makkelijk. We hoefden ons daardoor geen zorgen te maken over (per ongeluk gemaakte) hoge kosten.
Sabine de Vries
Augustus 2023
Mifi-router was makkelijk in gebruik. Duidelijke uitleg erbij. Vlgs afspraak geleverd en wifi op afgesproken data. T was makkelijk als gezin, dat je er 5 apparaten op kon aansluiten en dat je een veilige aansluiting had. Zeker aan te raden!
Edith Brouwers
Augustus 2023
De mifi werkte na activatie prima in Canada. Familie was blij verbinding te hebben waar er mobiele dekking was. Vaak werkte het beter tov de gratis wifi in de hotels/motels. Ook zijn we blij met de last-minute actie vlak voor onze vakantie mbt de vervangende mifi router. Overgang naar Roam-ON ipv Aerobile was naad-loos. Alleen kregen we het gevoel dat Roam-ON iets trager was als zijn voorganger. Maar waarschijnlijk zat dat tussen de oren 😉😂 Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
Diesmer Liewerink
Augustus 2023
Via onze reisagent werden wij gewezen op de mobiele router die Pego kon leveren. Nadat wij verschillende mogelijkheden op een rij gezet hadden, hebben we voor Pego gekozen. Daarbij hebben wij gekozen voor onbeperkte data per dag. Via de website van de reisagent was het heel eenvoudig om een Pego-router aan te vragen. Deze werd volgens afspraak ruim een week per post afgeleverd. Twee dagen voordat wij vertrokken nam Peter contact met ons op dat de mobiele router vervangen moest worden wegens door de fabrikant gewijzigde instellingen. Daarvoor heeft hij ons thuis persoonlijk een nieuw kastje geleverd zodat wij die nog op tijd kregen: super service! De router heeft de hele vakantie prima gewerkt.
Angelique Hurink
Augustus 2023
De Mifi router werd keurig op tijd geleverd. Alles zat in de enveloppe. Keurig verpakt en ook nog een retourenveloppe. Gemak dient de mens. Op lokatie aangekomen meteen aangesloten en vol op in gebruik. 3 weken genadeloos streamen. Omdat wij met onze roadtrip door flink wat bergen hebben gereden was de verbinding in de bergen soms wat moeilijk. Maar goed dat heb je in Frankrijk meer. Voor de rest was het ook fijn om niet een VPN te hoeven gebrui-ken. Je gebruikt je MiFi net als thuis op je eigen netwerk. Let wel op dat als je op de cam-ping zit en je automatisch verbind met dat net werkbank de camping dat je wel een VPN ge-bruikt. De accu duur was prima. Let wel dat waneer je door de bergen rijdt hij wat intenser moet zoeken waardoor de accu iets minder lang mee gaat. Zodra wij weer een roadtrip gaan maken dan gaan wij 100% weer gebruik maken van Pego. Dank Peter! Erg blij met de super service.
Anoniem
Augustus 2023
Gezien de hoge kosten, twijfelde we in eerste instantie of we een mifi router zouden nemen. Uiteindelijk hebben we besloten deze bij Pego te huren en we zijn heel blij dat we dat gedaan hebben. Pego is een uiterst betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf met zeer goede service. We hadden overal waar we overnachten zeer goede wifi. Alleen onderweg hadden we niet overal bereik maar gezien de uitgestrektheid van het land, is dat niet vreemd.
John en Petra Verduijn
Augustus 2023
"Voor onze roadtrip van vier weken door Amerika en Canada hebben wij gebruik gemaakt van de Mifi-router en data van Pego International. Dat is ons geweldig goed bevallen. De communicatie met Peter is vlot en duidelijk, zowel vooraf als achteraf. Alles werd op tijd geleverd en de aanwijzingen waren heel duidelijk. Tijdens het rijden met de camper was het super dat de kinderen achterin hun social media bij konden houden en Netflix konden kijken, maar voor ons als bestuurder was het super dat we konden navigeren met onze telefoon en muziek konden luisteren via Spotify. De router is niet zo groot en kan ook een tijdje zonder elek-tra functioneren, dus wij namen de router ook mee als we een stad gingen bezoeken. Kortom; een aanrader"
Pim en Irene van Veen
Augustus 2023
Wij hebben een super vakantie gehad en hadden de gehele periode erg veel gemak en plezier van de Mifi. Het werkte van begin tot einde perfekt!
Patrick van den Berg
Augustus 2023
Genoten van onze vakantie en onbezorgd en onbeperkt gebruik kunnen maken van het internet. Super simpel om onze telefoons te koppelen (thuis al gedaan) en bij aankomst kwestie van de router aandoen en direct gebruiksklaar. Batterij ging superlang mee (voor de zekerheid wel elke nacht geladen zodat we nooit zonder zaten). Volgende vakantie buiten Europa gaan we hier zeker weer gebruik van maken! We kunnen het iedereen aanbevelen.
Chantal
Augustus 2023
Apparaat werkte prima. Goede en snelle service van Pego vooraf en tijdens gebruik toen bleek dat er in Amerika/Canada wat pro-blemen waren met 4g/5g netwerk. Helemaal tevreden.
Mat Nabuurs
Augustus 2023
Na het akkoord voor de offerte is alles snel geregeld door Pego-International en hadden wij de mifi-router binnen no time in huis. Bij de router zitten duidelijke instructies waardoor we zodra we waren aangekomen in Amerika direct gebruik konden maken van de mifi-router. Erg fijn om bijna overal gebruik te kunnen ma-ken van de wifi. De uitzonderingen voor het gebruik van de Wifi zitten met name op de afgelegen wegen en de natuurparken, hier is het bereik zeer minimaal of niet aanwezig. Tijdens onze reis kregen we te maken met een update van de router en wij werden hier per mail en sms bericht van op de hoogte gesteld. Erg klant-vriendelijk en ook kregen wij een snelle reactie op een vraag die wij gesteld hebben. Kortom wij zijn zeer tevreden en zijn blij dat we gekozen hebben voor het gebruik van de mifi-router.
Ton van der Giessen
Augustus 2023
De Mifi router was een geweldige aanvulling op onze vakantie. Werkte direct en perfect. In de camper in Canada had hij een waardevolle aanvulling op de te rijden route, campings zoeken onderweg, etc. In de ste-den ging hij mee in de rugtas en had je waar je wilde toelichting op bezienswaardigheden of restaurants via internet. Als je zo onderweg bent merk je nog eens extra op hoe we in ons dagelijks leven verbonden zijn met het internet voor allerlei nuttige informatie die het leven makkelijker maakt. Ook tijdens de vakantie van har-te aanbevolen! Bedankt Peter!
Anoniem
Augustus 2023
Een mooie en handige oplossing voor mobiel internet/wifi onderweg met een perfecte service. Van harte aanbevolen!
Reinier Bos
Augustus 2023
De router werkt perfect, behalve natuurlijk als er geen internet in de buurt is zoals Death Valley of zomaar ergens in het uitgestrekte landschap onderweg. Zodra er een netwerk in de buurt was dan pakte de router dit direct weer op. Aan het begin van de vakantie hebben wij de router ‘s avonds steeds uitgezet met het opla-den, dit was achteraf niet nodig. Dat begrepen we nadat we contact hadden omdat we de router op onze telefoons niet meer konden vinden. Die service en hulp op dat moment was echt perfect en super fijn! Ge-lukkig konden we toch weer verbinden met de router en hebben we de rest van de vakantie geen problemen meer gehad! Misschien goed om toe te voegen bij de gebruiksaanwijzing dat de router niet uit hoeft ‘s avonds als je in het hotel bent, om op te laden. Hartelijk dank voor de geboden service en het snel terug storten van de borg. Terug sturen was ook gemak-kelijk omdat de envelop al was meegestuurd en de juiste instructies daarbij. Heel fijn!
Ninette
Augustus 2023
Service: prima service, persoonlijk en snel. De retourenvelop die wordt meegestuurd, is ook top! Bereikbaarheid van PEGO international is prima, snel reactie op mail. Gebruik: zeer gemakkelijk in gebruik. Batterij gaat voldoende lang mee. Inloggen is ook geen probleem. Er was niet overal bereik, maar dat lag niet aan de router. De snelheid van het internet is ook goed. Kortom: ik kan het iedereen aanraden !
Mieke de Haan
Augustus 2023
We hebben een schitterende reis gehad. De mifi-router heeft ons erg geholpen. We hebben bijna overal constant verbinding gehad waardoor we altijd live op google maps konden rijden. Een enkele keer ver afgelegen of in een park waarbij de verbinding weg-viel maar de navigatie pakt dat verder dan gewoon prima op. Met 2 pubers van 14 en 16 is het ideaal dat zij zich vooral tijdens de reisuren kunnen bezighouden met filmpjes en internet. Er zijn onderweg genoeg momenten waar de omgeving niet zo snel verandert om naar buiten te moeten kijken. Voor ons ligt dat natuurlijk anders, wij genoten van alle momenten. Nog een groot pluspunt is dat we in de steden altijd internet bij de hand hadden om bv de uber te regelen en andere dingen op te zoeken op internet. De service van Pego hebben wij als zeer goed ervaren, voornamelijk omdat je zelf niets hoeft te regelen, dat wordt voor je gedaan. We komen in de toekomst zeker bij Pego terug.
Toni en Mirella
Augustus 2023
Het was echt ideaal. We hadden echt bijna altijd en overal internet. Soms iets minder in de bergen maar daar is soms t bereik sowieso wat minder. Tijdens de ritten in de auto konden de kids zich altijd goed vermaken en ook voor t uitstippelen van de routes was de google maps altijd goed bereikbaar. Dus zeker een aanrader. Wij hebben onderweg geen hulp nodig gehad en in de voorbereiding liep alles voorspoedig.
Colinda
Augustus 2023
We waren gematigd tevreden over de werking. Accu was snel leeg en we hebben best vaak opnieuw opgestart. Ik begrijp dat jullie ook afhankelijk zijn van de lokale infrastructuur maar eerdere ervaringen met een kaartje in je telefoon in dergelijke landen leverde toch meer stabiliteit op. Anderzijds; als het werkte was het wel handig dat meer mensen tegelijk online waren.
John van Adrichem
Augustus 2023
Het is super handig geweest de mifi router bij te hebben. Voor in de auto als navigatie via Google map als ook onderweg overal op internet te kunnen. Even iets opzoeken, social media en films kijken werkte allemaal prima. Het leek alleen dat na de update het allemaal langzamer werkte. Af en toe nog even op de wifi van het hotel. Verder snel in huis makkelijk in gebruik en terugsturen ook gemakkelijk. Kortom ik zou het aan anderen ook aanraden.
Anja
Augustus 2023
Wij hebben de mifi-router gebruikt op onze camperreis door Amerika, hierdoor hadden wij perfecte wifi en konden op deze manier via Google Maps onze route rijden. Ook hebben wij het kastje meegenomen als we iets gingen bezichtigen. Op deze manier kun je altijd veilig online. Het verbinden met het kastje is zeer makkelijk, gewoon een code invullen. De service van PEGO-International is prima, duidelijke instructie, goede bereikbaarheid en een fijne afhandeling.
Agnes Kieftenbeld
Augustus 2023
Wij kregen ruim op tijd voor onze vakantie de router toegestuurd. Thuis hadden wij onze apparaten al ver-bonden zodat bij aankomst op onze bestemming wij gelijk op het internet konden. Dit was ideaal want zo konden we gelijk een Uber bestellen naar ons hotel. Tijdens onze vakantie waren vooral onze pubers blij met de router. Zo konden ze tijdens de, soms lange, autoritten gewoon 'snappen' en 'tiktokken' 😉. Alleen in de afgelegen gebieden was er soms geen bereik, dit was wel lastig omdat wij via Google Maps navigeerden. Maar door van tevoren de routes te downloaden hadden we dit probleem ondervangen. Bij thuiskomst de router weer in de bijgeleverde retourenvelop teruggestuurd en 2 dagen later was de borg alweer teruggestort. Al met al zijn wij tevreden met deze Mifi router!
Caroline Redelijkheid
Augustus 2023
Een ideale oplossing om met een wat groter reisgezelschap online te kunnen zijn. De router werkte goed en we hebben eigenlijk geen problemen ondervonden tijdens onze vakantie. De instructies en de ondersteuning van PEGO zijn uitstekend te noemen. Een aanrader!
Familie Roest
Augustus 2023
De Mifi functioneerde niet helemaal naar verwachting. Grotendeel te wijten aan het feit dat de dekking van de mobiele netwerken in West Amerika zeer beperkt is buiten de grotere steden. Daar hadden wij niet direct op gerekend. Maar op plaatsen waar onze GSMs wel met een netwerk connecteerden deed de Mifi dit niet of pas (veel) later en met mindere kwaliteit. In dit gebied zou ik volgende keer toch eerder kiezen voor lokale SIM kaarten. In de stedelijke omgeving is de Mifi wel heel handig, zeker als je met je gezin op pad bent. De nieuwste GSM van ons gezin (iPhone12) moest bijna tegen de Mifi worden gehouden om te verbinden. Dat hebben we opgelost met een elastiekje 😊 Al met al een 5 op 10 zou ik zeggen.
Peter
Juli 2023
Nieuw Zeeland
Wij hebben de router meegenomen op vakantie naar Nieuw-Zeeland. Zodra we op het vliegveld waren heb-ben we onze telefoons binnen enkele minuten gekoppeld. Het bereik was top en dit is zo de hele vakantie gebleven. Ook in afgelegen gebieden hebben we geen enkel probleem ondervonden. Wanneer we door onze bundel heen waren konden we gewoon verder met 2G wat ook ruim voldeed. Een aanrader dus deze router!
Willeke van Stiphout
Augustus 2023
Peter wij hebben een top vakantie gehad! En daar heeft de mifi router zeker bij toe gedragen. Het werkte prima, soms in de bergen geen bereik,maar dat was bekend. Helemaal geen problemen gehad. We raden het iedereen aan.
Sjaak en Loes Schilder
Juni 2023
De vakantie in Canada was geweldig en de MiFi-router heeft daar zeker aan bijgedragen. Hier bij mijn review: Ruim 4 weken met de Mifi router van PEGO-International door British Columbia in Canada getrokken met twee campers. Na aankomst in Vancouver de router aangezet en meteen ontvangst via de WiFi. De eerste dagen in Vancouver hele dagen rondgelopen met de router, de gebruiksduur van de opgeladen router is, ook bij gebruik, ruim voldoende om een hele dag( circa 10 uren) vol te houden. Tijdens de reis met de camper blijft de router een goede ontvangst houden, behalve natuurlijk op plekken in de bergen waar geen dekking is. Als we weer in de bewoonde wereld kwamen zocht de router automatisch weer contact en hadden we weer internet. De snelheid van het internet was wisselend: op afgelegen plaatsen met 1 streepje bereik voldoende voor whatsappen en Google Maps en (traag) surfen, bij 4 streepjes bereik voldoende bandbreedte, zelfs om te streamen en foto’s / video’s te sturen. De router zocht steeds automatisch contact met het sterkste signaal. Met 4 personen gebruikten wij vaak ruim 1,5 Gb per dag, dus het feit dat wij ons geen zorgen hoefden te maken over een limiet was erg prettig. Over de bereik en de kwaliteit van de ingebouwde WiFi: de beloofde 100 meter bereik was eigenlijk nooit haalbaar, noch in de camper, noch daarbuiten. Meer realistisch is 50 meter. Wij reisden met vrienden in twee campers en hadden de verwachting dat als we binnen de 100 meter afstand van elkaar zouden rijden, beide campers gebruik zouden kunnen maken van de WiFi. Dat lukt dus echt niet. Ook op de campings was het bereik van de router maximaal circa 50 meter (1 streepje WiFi). De maximale inlog van 5 apparaten op de WiFi was in de regel voldoende. Alleen bij gebruik van 4 iphones en 2 ipads lukte het echt niet om in te loggen en moesten we 1 apparaat uitloggen. Op de router is te zien hoeveel apparaten ingelogd zijn, maar de lettertjes zijn nogal klein, dus heb je daar goede ogen voor nodig. Concluderend zijn wij heel tevreden over: De service van Pego-international: bestelproces, toezenden en retourneren router helemaal vlekkeloos. De geleverde Mifi router is van goede kwaliteit en met name de lange duur van de ingebouwde accu was boven verwachting Ongelimiteerde data in het buitenland is erg prettig Puntje van kritiek: De beloofde 100 meter WiFi-bereik is niet haalbaar, 50 meter is realistischer
Theo franck
Juni 2023
Wij zijn heel tevreden over het apparaat. Er waren maar een paar locaties waar we geen verbinding hadden in Canada, dat was op de Parkfield Iceway (ook geen mobiel bereik) en op een paar campings in the middle of nowhere, dus best logisch. Tijdens de cruise hadden we geen verbinding op zee, ook niet als we langs de kust voeren. Maar zodra er een plaats in zicht kwam, kwam de verbinding ook weer prima tot stand. We zijn geweest in: Juneau, Skagway, Ketchikan - allemaal Alaska. Kortom, onze volgende grote reis nemen we weer graag de mifi router mee! We gaan hier heel zeker binnenkort weer gebruik van maken.
Els van de Leur
Juni 2023
De Mini-router is een super oplossing als je overal internet wilt gebruiken in bijv, Canada. Op onze Camper vakantie door Canada hebben wij elke dag de Mini-router gebruikt. Dit is vooral handig zodat we gebruik konden maken van Google route planner om zo Heel makkelijk onze campings te vinden. Hij is heel makkelijk in gebruik en kan overal mee naar toe. Dit hebben we dan ook gedaan. Hij ging gewoon mee in de tas als we Buiten de Camper waren. Wij vonden dit super en erg handig in gebruik en zullen dit een volgende keer zeker gebruiken.
Fam. Bongers
Juni 2023
Nog zeer bedankt voor de MIFI. Het werkte allemaal helemaal super. Echt geweldig! Vanaf onze aankomst in Amerika in Houston en vol-gende verblijven in Las Vegas, Salt Lake City, San Diego en Los Angeles. Overal werkte de MIFI uitste-kend. Een onmisbare aanrader voor iedereen die naar de VS reist!! We gaan hier heel zeker binnenkort weer gebruik van maken.
Jan van Thull
Juni 2023
De mifi-router was super! We zijn van San Francisco via Los Angeles naar the Grand Canyon, Antelope Ca-nyon en Zion National Park naar Las Vegas gereisd. Af en toe was de ontvangst even minder in het binnen-land, maar de navigatie heeft wel continu gewerkt. Het overgrote deel van de reis konden we probleemloos muziek luisteren en gebruik maken van het netwerk met meerdere apparaten. Erg gebruikersvriendelijk. Je service was geweldig. Wij ontdekten een week voor vertrek de mogelijkheid van het huren van de mifi-router bij jou door een tip van een enthousiaste collega en je hebt het in het weekend naar ons verzonden. Heel fijn! Hartelijk dank en tot de volgende keer, .
Wilma
Juni 2023
De router is door ons als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Het instellen is erg makkelijk en zo gepiept. Tijdens onze reis hebben we geen problemen gehad met de router, wel is het zo dat je hem eigenlijk constant aan de lader moet laten omdat de maximale gebruikstijd anders al snel naar 9 uur terugloopt. Kan zijn dat dit met de stroomvoorziening in Amerika te maken heeft. Omdat we ook veel hebben gereden door de onbewoonde gebieden is er wel zo nu en dan geen verbinding. Zodra we weer een paal zagen was de verbinding wel meteen weer terug. Dit hebben we overigens niet als probleem ervaren. Al met al zeker aan te raden, en als we weer zo’n trip maken weten we je te vinden. .
Chris van Thiel
Mei 2023
We hebben een fantastische vakantie gehad. De router deed het prima daar waar er bereik was. En per saldo was dat op genoeg plekken. Af en toe even geen internet is ook niet verkeerd.
Anne Baarda
Mei 2023
Zeer tevreden en aan te bevelen. We zijn erg tevreden over de goede service en dienstverlening met zorgvuldige uitleg en gebruiksgemak. De verbinding was zelfs in de nationale parken op afgelegen gebied bijna overal dekkend. Snel en stabiel. Kort-om voor een volgende reis zullen wij hier zeker weer gebruik van willen maken.
Mieke
Mei 2023
Wij zijn er erg tevreden over! We zaten regelmatig met 5-en op de wifi en dan was het nog prima. We hebben zo ongeveer 95 % van de reis bereik gehad en het verbinden ging heel makkelijk. De kinderen waren al rijdend steeds verbonden en de router ging in de tas overal mee naartoe. We hebben hierdoor erg genoten van onze pubers tijdens de reis (-;
Willeke Verzantvoort
Mei 2023
De mini router heeft zeker meegeholpen, want in onze camper hadden we de WiFi / Mifi , waarop we inter-net hadden en dus google maps het ook deed tijdens het rijden. De service was fantastisch, makkelijk. Geen zorgen over hoeven maken, want alles werkte gewoon zoals het moest. Simpel apparaatje dat het gewoon doet. Batterijduur is uitstekend, (hele dag WiFi is halve batterij). Geen zorgen hoeven maken over hoeveel Gb we hebben geburnd. De snelheid van de verbinding met 3 apparaten was uitstekend (alhoewel streaming niet getest). Alleen diep in Yosemite National Park viel de verbinding weg (maar van onze telefoons ook) Het is van origine een chinees apparaat wat ik wat vervelend vond, maar heb gewoon een VPN service aan-gezet die we toch al hadden. De volgende keer klop ik weer bij je aan 🙂
Kor-Johan Koning
Mei 2023
USA New York
De mifi-router is zeer goed bevallen, het bereik is erg goed, zelf in het drukke New York en in het hotel. Na aanschakelen vindt hij het netwerk inderdaad binnen 2 minuten. De snelheid is ook prima. De levensduur van de accu is ook uitstekend, we hoefden alleen 's nachts bij te laden. Kortom, echt een aanrader.
Astrid Kasman
Mei 2023
Anja Heus

Een goede mogelijkheid om toch data te hebben in ons geval in Zuid-Afrika. Voor een volgende verre reis huur ik weer een router. Ook een goede service van het bedrijf met een retour enveloppe en heldere beschrijving.

Anja Heus
Maart 2023
De Mifi Router heeft ons ontzettend geholpen op onze vakantie in Canada , we hebben super bereik gehad en de batterij gaat lang mee. Alleen in national Park Banff is het bereik iets minder, maar dat is ook het enigst. We raden het echt aan want je bent geholpen met de routebeschrijving en campings online onderweg opzoe-ken. Peter antwoord ook direct op je vragen Top! We komen zeker terug als we weer overzee gaan .
Natasja Pot
Mei 2023
De router werkte perfect. Alleen op locatie van Safari camp niet. Gelukkig was dat voorzien van wifi. We hebben er veel aan gehad en goed om te weten voor een volgende keer. Vriendelijk bedankt!
Adri Kombrink
December 2022
Florida
Ik wilde je bedanken voor jullie service en dienstverlening. We hebben ontzettend veel plezier gehad van het apparaat. Achteraf onmisbaar bij het navigeren in Florida en in het bijzonder grote steden als Miami en Orlando. Het bereik was goed op een enkele plek na. De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van jullie dienstverlening. Scheelt zoveel tijd en energie tov het vinden van een goede oplossing ter plekken.
Hendrik Withag
Januari 2023
Marokko
Wij hebben de mifi-router meegenomen naar Marokko. Een buitenland bundel vind ik altijd erg vervelend en het valt altijd duurder uit dan verwacht. Vandaar kozen wij ook voor de mifi-router zodat wij onderweg en in de steden gebruik konden maken van goed internet. Wij maakten een rondreis en Google Maps deed het geweldig op de wifi. We konden gemakkelijk allerlei dingen opzoeken zonder problemen. Daarnaast raakten we in de smalle straatjes nog wel eens verdwaald. Gelukkig hadden we stabiel en betrouwbaar internet en konden we met behulp hiervan weer verder. Ik zou niet meer anders willen als ik buiten Europa op vakantie ga en raad het iedereen dan ook aan!
Demi Houtveen
Oktober 2022
Esther van Loenen
Fijn dat de router mee was op reis naar Uganda. In alle lodges heb je wifi in het restaurant en niet op de kamers, logisch natuurlijk. Dankzij de router kon ik -als reisagent- toch op mijn kamer hiervan gebruik maken en kon ik af en toe nog werken. Ook het delen van mijn ervaringen per dag was nu mogelijk. Zelfs als we een lange rit in de Jeep hadden kon ik af en toe de berichten checken! Dus dank je wel! De volgende staat alweer gepland dat de router mee gaat op reis ☺️
Esther van Loenen
Reisagent
Een kleine week voordat wij een rondreis in Canada zouden beginnen kregen we van familie in Canada de tip om een mifi te huren. Gebeld met Pego, dezelfde avond werd ik teruggebeld. Peter was bezorgd dat als hij via dhl zou versturen de mifi misschien niet tijd bij mij zou zijn. Hij stelde voor de mifi op te halen. Dat gedaan. Hartelijk ontvangen op kantoor. Ik werd verwacht. De uitleg was simpel en met uitleg op papier en een retour envelop was ik voorbereid voor onze reis. Thuis alvast in telefoons en tablets de code gezet. Nadat we waren geland de mifi aangezet. Onze telefoons maakten gelijk verbinding. Uiteindelijk hadden we 6 apparaten gekoppeld. We hebben niet gemerkt dat we teveel apparaten tegelijk gebruikten. We reisden met 2 campers. Als de afstand daar tussen meer dan 100 m was werd de verbinding verbroken maar werd gelijk weer actief zodra de afstand kleiner was. De mifi werkt via het meest actieve (telefoon)netwerk. Daardoor is er bijna altijd bereik. Alleen in een afgelegen natuurpark hadden we dat niet. Het apparaat is zo groot als een smartfone en past goed in een tasje. Het wordt wel erg warm. Dat straalt behoorlijk door. In een heuptasje wil je het daardoor niet hebben. Als de mifi in een rugtas zit voel je de warmte niet. Een aanrader en voor een volgende reis voor ons een vast onderdeel van onze bagage.
Ina van Eijk
September 2022
Ineke Derksen
Tip voor voetbalfans in Qatar Ik kan het iedereen aanraden die naar Qatar gaat. Even snel een video versturen vanuit het stadion, nog wat what’s app berichtjes versturen. Dit kan allemaal eenvoudig met de router van PEGO INTERNATIONAL. Tijdens mijn businesstrips maak ik er dankbaar gebruik van. Het biedt je vele voordelen, zoals een snel en veilig netwerk. Je hebt geen wifi codes nodig in hotels of op locaties. Om wifi codes vragen is verleden tijd. Met zo’n router heb je de hele dag je eigen internet bij de hand. Bovendien is een MIFI/ Router ook veilig. Dus ga je naar Qatar of een andere bestemming, dan kan ik je de router van PEGO- INTERNATIONAL aanbevelen. Ik maak er graag gebruik. Inmiddels heb ik de MIFI al uitgeprobeerd in Qatar, Canada en India en voor mij werkt het prima. Altijd bereikbaar.
Ineke Derksen IENVENT Travel, incentives & events
Oktober 2022
Wij hebben hier een router gehuurd voor onze Roadtrip in Amerika.Het is ons uiterst goed bevallen.We hadden hem altijd bij ons en altijd goede WIFI.Het bedrijf is erg secuur en komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader. Gr. Kees Hendriks van Warbij
Kees Hendriks van Warbij
September 2022
Wij zijn vier weken op roadtrip geweest in USA en Canada en hebben gebruik gemaakt van jullie mifi router. In een woord samen te vatten: FANTASTISCH Thuis hadden we al twee I-phones en een I-pad verbonden met de mifi-router. In USA aangekomen, mifi router aangezet en na een paar minuten hadden we internet op onze I-phones en I-pad via de mifi-router. Tijdens de grensovergang naar Canada wordt automatisch het Canadese netwerk gepakt en na een paar minuten in Canada hadden we weer internet. Het heeft voor ons super gewerkt en je hebt geen gedoe met wisselen van SIM kaarten die je moet kopen om internet te hebben in USA/Canada. Echt een aanrader om de mifi-router van PEGO international te huren voor een reis in het buitenland.
Frank Gunst
September 2022
Wij, gezin van 6 volwassenen, hebben tijdens onze rondreis door Canada veelvuldig gebruik gemaakt van de mifi-router die voor ons bekend stond onder 'het kastje'. Altijd als we op pad gingen was de standaard vraag of we 'het kastje' ook bij hadden. Voordeel daarbij is dat de mifi-router niet groter is dan een gemiddelde power-bank. Zelfs als we even naar een restaurant gingen namen we 'het kastje' mee omdat je niet hoefde te vragen om de lokale WiFi code, je had immers je eigen WiFi bij. Ook was het fijn dat je niet hoefde te letten op het verbruik wat al gauw meer was dan enkele Gigabytes per dag. Het is ons wel duidelijk geworden dat het erg prettig is dat je over Internet kan beschikken met name als je plannen wil maken voor de volgende dag. Het reserveren van excursies lukt nml niet zonder en dat hebben we ook ervaren op een camping zonder 4/5G netwerk. Ons advies.....ga niet zonder, zeker als je met meerdere personen bent.
Fam van der Spek
September 2022
Esther van Loenen
Tijdens mijn studiereis naar Oman heb ik mee kunnen liften op de router die met onze groep was meegegaan. Erg fijn want zo konden we - tijdens de soms lange autoritten- toch onze email /berichten beantwoorden en hoefden we niet te wachten tot we 's avonds wifi in het hotel hadden. Inmiddels heb ik er voor mij zelf én voor mijn klanten een router aangeschaft. Mijn klanten kunnen er nu ook gebruik van maken indien zij dit willen.
Esther van Loenen
Reisagent
Ons probleem: een gezin met 3 pubers die niet zonder internet kunnen op vakantie in Amerika waarin we soms 4 uur lang onderweg zijn zónder internet. Dit bespraken wij met Great Lakes Travel. Zij wezen ons op een mifi router die geleverd kon worden door Pego International. Overal in Amerika waar je het een beetje mocht verwachten hadden we internet, de router ging overal mee naartoe. Accuduur is nooit een probleem geweest. Dik tevreden!
Pieter Been
September 2022
Voor onze vakantie naar Canada besloten we een mifi-router te huren bij PeGo-Internationaal. Contact was zo gelegd toen er vragen waren en die werden binnen no-time beantwoordt. De router was ruim op tijd voor de vakantie in huis. De grootte van de router is ideaal, hij past zo in je handbagage. Verbinding met het netwerk in Canada ging zonder problemen, alleen op plekken ver buiten de bewoonde wereld viel de verbinding weg. Het retourzenden van de router na thuiskomst is simpel want de retourenvelop krijg je er bij, dat is service. Met andere woorden: dit gemak is voor herhaling vatbaar!!
Andrea Buijs
Augustus 2022
We hebben met ons gezin een roadtrip gedaan met een RV door West USA. Onze zoons (17 en 20) en wij hebben goed gebruik gemaakt van de router. Onderweg, op campings en in steden. Voor het bestellen van een Uber/bijhouden van Polarsteps/ boeken van een camping/ filmpje kijken/ FaceTimen enz.. De batterijduur was top. Gebruiksvriendelijk apparaat ook. Lekker klein en handzaam om mee te nemen als je de stad of de natuur in ging. Op de campings in de grand canyon en Yosemite hadden we geen bereik met de router. Het zou mooi zijn als er in deze gebieden ook bereik zou zijn. Verder zijn we zeer tevreden geweest over het gebruik van het apparaat 👍🏼 Dank je wel.
Jan en Myra Verhoeven
Augusuts 2022
De mifi-router is ons heel goed bevallen. Je moet hem elke nacht even opladen. Dit hadden wij de eerste dag niet gedaan en kwamen toen midden in San Francisco zonder wifi. Helaas moesten we daardoor lopen en je hebt daar flinke hoogte verschillen. Daarna elke nacht aan de oplader gelegd. We hebben bijna overal bereik gehad. In Yosemite en langs de kust wanneer we in hoog gelegen gebied waren viel de verbinding weg. Gelukkig hadden we de route gedownload zodat we niet in de problemen kwamen. Je kan onderweg makkelijke even een eetgelegenheid of tankstation opzoeken. De lokale radio was van slechte kwaliteit, waardoor we erg blij waren spotify of Skye radio even aan de kunnen zetten zonder gekraak. Ik kan de mifi-router absoluut aanraden. Voor een volgende verre reis zal ik er ook zeker weer gebruik van maken. Het huren en retourneren van de router ging heel soepel. De borg is gelijk teruggestort.
Saskia
Augustus 2022
Wij hebben in 2022 een camperreis west Amerika gemaakt met onze 2 tieners en deze WiFi router meegenomen. Er is continue verbinding geweest. Met meerderen apparaten tegelijk Wij namen hem overal mee in de rugzak zodat we Uber konden bestellen en Onderweg via Google maps bezienswaardigheden konden vinden In de rij staan in Disneyland is geen probleem voor tieners al ze WiFi hebben Wij zijn hier heel enthousiast over en gaan dit in de toekomst zeker Nogmaals gebruiken
Serge van Wel
Augustus 2022
Zeer vriendelijke ontvangst en zeer gastvrije eigenaar van dit bedrijf ! Duidelijke uitleg over de mifi-router. De mifi router was geweldig tijdens onze rondreis in Noord-Amerika ! Zeer gebruiksvriendelijk, altijd en overal internet. Geen gedoe met pre paid kaarten. Enkele momenten in Nationale Parken geen ontvangst, maar dat is logisch. Bij een volgende reis zullen we zeker weer een router huren bij Pego International. Beoordeling: 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top bedrijf !
Debbie Zuiderveld en Henk Loode
Augustus 2022
Wij hebben een Mifi-router met onbeperkt internet gehuurd. Wij hebben twee dochters( 14 en 17) en ook zij vonden het erg fijn om internet te hebben tijdens onze rondreis in Amerika. Het is ons erg goed bevallen. Wij hoefden nooit in te loggen op Wifi van hotels en restaurants. Alleen in sommige afgelegen gebieden, zoals midden in een natuurpark werkte deze niet. Maar dat heb je ook daar met een telefoon. Wij vonden het fijn om de hele reis internet beschikbaar te hebben en konden ook de telefoon koppelen met de auto en zo google maps te gebruiken. Wij zijn ook niet echt handig in die dingen, maar de router is zeer makkelijk in gebruik. Ik zou de router zeker aanraden.
Hilda Gaastra
Augustus 2022
De Mifi router van Pego International werkte fantastisch. Geen zorgen meer over kosten voor de telefoon tijdens het reizen. In de hotels zelf hoef je niet meer op zoek te gaan naar het wifi wachtwoord. Je kunt gewoon zorgeloos gebruik blijven maken van je telefoon. Met pubers mee op reis is dat echt heel fijn. Peter Goeverneur is zeer hulpvaardig en uitstekend bereikbaar bij vragen.
Hanneke Koel
Augustus 2022
Met veel plezier hebben we de router gebruikt. Op heel veel plaatsen hadden we een redelijk tot goed ontvangst. De snelheid viel soms wat tegen, maar over het algemeen hebben we er goed gebruik van kunnen maken. Op een aantal plaatsen is er geen enkel bereik, wat bekend is in de USA. Yellowstone NP is zo’n plaats, waar geen enkel bereik is. Het gebruiksgemak is erg goed. We hadden de mifi altijd bij ons, zodat er drie personen altijd verbonden waren. De batterijduur is goed. Iedere avond werd hij opgeladen en we hadden ook een powerbank bij ons voor situaties dat de batterij ons in de steek zou laten. Dit was zelden het geval en slechts één keer is dit nodig geweest, waarbij aangetekend dat we reeds bijna 14 uur met de batterij gedaan hadden. Jouw bereikbaarheid was top. Op het laatste moment is het nog mogelijk gebleken om een router bij je te huren. Op zondag was je zelfs bereid om het kastje af te halen. Super! Dank voor de geleverde dienstverlening, wij maken er in de toekomst graag nogmaals gebruik van.
Ron Timmer
Augustus 2022
Ik heb de Mifi router in Dubai gebruikt. Ideaal. Elke keer als we iets moois hadden gezien of beleefd heb ik gelijk de foto's en het verhaal op mijn socials gepost. Op deze manier kan iedereen meegenieten met onze (studie)reizen. Ik beveel de Mifi router van Pego International aan al mijn klanten aan!
Angelique van Schaijk
Reisagent
De Pego router is een absolute aanrader op reis! We hebben met ons gezin 3 weken een reis langs de West kust in USA en de natuurparken gemaakt. We hebben bijna overal onbeperkt wifi gehad en zijn zeer tevreden over het kastje en de service van Pego. Je hebt ook geen extra navigatie in je huurauto verder nodig! 

Een absolute must als je in USA gaat reizen! 
Marjolein Arts
Augustus 2022
Wij zijn heel tevreden over de MiFi router die we in West Canada gebruikt hebben. Daar waar er dekking was van het telefoonnetwerk deed de router het prima; met prima snelheid. Alleen het kabeltje om de router op te laden deed het niet goed; met een andere kabel ging het prima.
Petrie Bezemer
Juli 2022
Wij hebben de Mifi router mee gehad naar Canada. Het werkt in een woord GEWELDIG! Zelfs op Vancouver Island hadden we volop bereik. Unlimited internet is echt onbeperkt. Super handig is ook dat we via Whatsapp onbeperkt kunnen (video)bellen. Zo blijft het contact met het thuisfront optimaal.
Sylvia Raijmakers
Reisagent
Monique Langenberg - Vis
Ik heb de mifi-router gehuurd voor mijn reis naar Curaçao en ben erg tevreden geweest. De mifi kon ik de gehele dag aan laten staan om pas weer in de avond in het hotel op te laden. Bereik was ook super en ik heb er totaal geen problemen mee gehad. Er zit ook een handige beschrijving bij hoe te installeren.
Monique Langenberg - Vis
Reisagent

Ook een review schrijven over de Mifi router van Pego International?
Klik op de button en schrijf over uw ervaring.

Contact

Telefoon: + 31 6 19516246 / +31 6 25085990
Email: info@pego-international.com
Wielstraat 2 5664HP Geldrop The Netherlands

© All rights reserved

Made by Pego-International.com