pego-international

Reviews

Wat klanten vinden van de Mifi router

Marokko
Wij hebben de mifi-router meegenomen naar Marokko. Een buitenland bundel vind ik altijd erg vervelend en het valt altijd duurder uit dan verwacht. Vandaar kozen wij ook voor de mifi-router zodat wij onderweg en in de steden gebruik konden maken van goed internet. Wij maakten een rondreis en Google Maps deed het geweldig op de wifi. We konden gemakkelijk allerlei dingen opzoeken zonder problemen. Daarnaast raakten we in de smalle straatjes nog wel eens verdwaald. Gelukkig hadden we stabiel en betrouwbaar internet en konden we met behulp hiervan weer verder. Ik zou niet meer anders willen als ik buiten Europa op vakantie ga en raad het iedereen dan ook aan!
Demi Houtveen
Oktober 2022
Esther van Loenen
Fijn dat de router mee was op reis naar Uganda. In alle lodges heb je wifi in het restaurant en niet op de kamers, logisch natuurlijk. Dankzij de router kon ik -als reisagent- toch op mijn kamer hiervan gebruik maken en kon ik af en toe nog werken. Ook het delen van mijn ervaringen per dag was nu mogelijk. Zelfs als we een lange rit in de Jeep hadden kon ik af en toe de berichten checken! Dus dank je wel! De volgende staat alweer gepland dat de router mee gaat op reis ☺️
Esther van Loenen
Reisagent
Een kleine week voordat wij een rondreis in Canada zouden beginnen kregen we van familie in Canada de tip om een mifi te huren. Gebeld met Pego, dezelfde avond werd ik teruggebeld. Peter was bezorgd dat als hij via dhl zou versturen de mifi misschien niet tijd bij mij zou zijn. Hij stelde voor de mifi op te halen. Dat gedaan. Hartelijk ontvangen op kantoor. Ik werd verwacht. De uitleg was simpel en met uitleg op papier en een retour envelop was ik voorbereid voor onze reis. Thuis alvast in telefoons en tablets de code gezet. Nadat we waren geland de mifi aangezet. Onze telefoons maakten gelijk verbinding. Uiteindelijk hadden we 6 apparaten gekoppeld. We hebben niet gemerkt dat we teveel apparaten tegelijk gebruikten. We reisden met 2 campers. Als de afstand daar tussen meer dan 100 m was werd de verbinding verbroken maar werd gelijk weer actief zodra de afstand kleiner was. De mifi werkt via het meest actieve (telefoon)netwerk. Daardoor is er bijna altijd bereik. Alleen in een afgelegen natuurpark hadden we dat niet. Het apparaat is zo groot als een smartfone en past goed in een tasje. Het wordt wel erg warm. Dat straalt behoorlijk door. In een heuptasje wil je het daardoor niet hebben. Als de mifi in een rugtas zit voel je de warmte niet. Een aanrader en voor een volgende reis voor ons een vast onderdeel van onze bagage.
Ina van Eijk
September 2022
Ineke Derksen
Tip voor voetbalfans in Qatar Ik kan het iedereen aanraden die naar Qatar gaat. Even snel een video versturen vanuit het stadion, nog wat what’s app berichtjes versturen. Dit kan allemaal eenvoudig met de router van PEGO INTERNATIONAL. Tijdens mijn businesstrips maak ik er dankbaar gebruik van. Het biedt je vele voordelen, zoals een snel en veilig netwerk. Je hebt geen wifi codes nodig in hotels of op locaties. Om wifi codes vragen is verleden tijd. Met zo’n router heb je de hele dag je eigen internet bij de hand. Bovendien is een MIFI/ Router ook veilig. Dus ga je naar Qatar of een andere bestemming, dan kan ik je de router van PEGO- INTERNATIONAL aanbevelen. Ik maak er graag gebruik. Inmiddels heb ik de MIFI al uitgeprobeerd in Qatar, Canada en India en voor mij werkt het prima. Altijd bereikbaar.
Ineke Derksen IENVENT Travel, incentives & events
Oktober 2022
Wij hebben hier een router gehuurd voor onze Roadtrip in Amerika.Het is ons uiterst goed bevallen.We hadden hem altijd bij ons en altijd goede WIFI.Het bedrijf is erg secuur en komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader. Gr. Kees Hendriks van Warbij
Kees Hendriks van Warbij
September 2022
Wij zijn vier weken op roadtrip geweest in USA en Canada en hebben gebruik gemaakt van jullie mifi router. In een woord samen te vatten: FANTASTISCH Thuis hadden we al twee I-phones en een I-pad verbonden met de mifi-router. In USA aangekomen, mifi router aangezet en na een paar minuten hadden we internet op onze I-phones en I-pad via de mifi-router. Tijdens de grensovergang naar Canada wordt automatisch het Canadese netwerk gepakt en na een paar minuten in Canada hadden we weer internet. Het heeft voor ons super gewerkt en je hebt geen gedoe met wisselen van SIM kaarten die je moet kopen om internet te hebben in USA/Canada. Echt een aanrader om de mifi-router van PEGO international te huren voor een reis in het buitenland.
Frank Gunst
September 2022
Wij, gezin van 6 volwassenen, hebben tijdens onze rondreis door Canada veelvuldig gebruik gemaakt van de mifi-router die voor ons bekend stond onder 'het kastje'. Altijd als we op pad gingen was de standaard vraag of we 'het kastje' ook bij hadden. Voordeel daarbij is dat de mifi-router niet groter is dan een gemiddelde power-bank. Zelfs als we even naar een restaurant gingen namen we 'het kastje' mee omdat je niet hoefde te vragen om de lokale WiFi code, je had immers je eigen WiFi bij. Ook was het fijn dat je niet hoefde te letten op het verbruik wat al gauw meer was dan enkele Gigabytes per dag. Het is ons wel duidelijk geworden dat het erg prettig is dat je over Internet kan beschikken met name als je plannen wil maken voor de volgende dag. Het reserveren van excursies lukt nml niet zonder en dat hebben we ook ervaren op een camping zonder 4/5G netwerk. Ons advies.....ga niet zonder, zeker als je met meerdere personen bent.
Fam van der Spek
September 2022
Esther van Loenen
Tijdens mijn studiereis naar Oman heb ik mee kunnen liften op de router die met onze groep was meegegaan. Erg fijn want zo konden we - tijdens de soms lange autoritten- toch onze email /berichten beantwoorden en hoefden we niet te wachten tot we 's avonds wifi in het hotel hadden. Inmiddels heb ik er voor mij zelf én voor mijn klanten een router aangeschaft. Mijn klanten kunnen er nu ook gebruik van maken indien zij dit willen.
Esther van Loenen
Reisagent
Ons probleem: een gezin met 3 pubers die niet zonder internet kunnen op vakantie in Amerika waarin we soms 4 uur lang onderweg zijn zónder internet. Dit bespraken wij met Great Lakes Travel. Zij wezen ons op een mifi router die geleverd kon worden door Pego International. Overal in Amerika waar je het een beetje mocht verwachten hadden we internet, de router ging overal mee naartoe. Accuduur is nooit een probleem geweest. Dik tevreden!
Pieter Been
September 2022
Voor onze vakantie naar Canada besloten we een mifi-router te huren bij PeGo-Internationaal. Contact was zo gelegd toen er vragen waren en die werden binnen no-time beantwoordt. De router was ruim op tijd voor de vakantie in huis. De grootte van de router is ideaal, hij past zo in je handbagage. Verbinding met het netwerk in Canada ging zonder problemen, alleen op plekken ver buiten de bewoonde wereld viel de verbinding weg. Het retourzenden van de router na thuiskomst is simpel want de retourenvelop krijg je er bij, dat is service. Met andere woorden: dit gemak is voor herhaling vatbaar!!
Andrea Buijs
Augustus 2022
We hebben met ons gezin een roadtrip gedaan met een RV door West USA. Onze zoons (17 en 20) en wij hebben goed gebruik gemaakt van de router. Onderweg, op campings en in steden. Voor het bestellen van een Uber/bijhouden van Polarsteps/ boeken van een camping/ filmpje kijken/ FaceTimen enz.. De batterijduur was top. Gebruiksvriendelijk apparaat ook. Lekker klein en handzaam om mee te nemen als je de stad of de natuur in ging. Op de campings in de grand canyon en Yosemite hadden we geen bereik met de router. Het zou mooi zijn als er in deze gebieden ook bereik zou zijn. Verder zijn we zeer tevreden geweest over het gebruik van het apparaat 👍🏼 Dank je wel.
Jan en Myra Verhoeven
Augusuts 2022
De mifi-router is ons heel goed bevallen. Je moet hem elke nacht even opladen. Dit hadden wij de eerste dag niet gedaan en kwamen toen midden in San Francisco zonder wifi. Helaas moesten we daardoor lopen en je hebt daar flinke hoogte verschillen. Daarna elke nacht aan de oplader gelegd. We hebben bijna overal bereik gehad. In Yosemite en langs de kust wanneer we in hoog gelegen gebied waren viel de verbinding weg. Gelukkig hadden we de route gedownload zodat we niet in de problemen kwamen. Je kan onderweg makkelijke even een eetgelegenheid of tankstation opzoeken. De lokale radio was van slechte kwaliteit, waardoor we erg blij waren spotify of Skye radio even aan de kunnen zetten zonder gekraak. Ik kan de mifi-router absoluut aanraden. Voor een volgende verre reis zal ik er ook zeker weer gebruik van maken. Het huren en retourneren van de router ging heel soepel. De borg is gelijk teruggestort.
Saskia
Augustus 2022
Wij hebben in 2022 een camperreis west Amerika gemaakt met onze 2 tieners en deze WiFi router meegenomen. Er is continue verbinding geweest. Met meerderen apparaten tegelijk Wij namen hem overal mee in de rugzak zodat we Uber konden bestellen en Onderweg via Google maps bezienswaardigheden konden vinden In de rij staan in Disneyland is geen probleem voor tieners al ze WiFi hebben Wij zijn hier heel enthousiast over en gaan dit in de toekomst zeker Nogmaals gebruiken
Serge van Wel
Augustus 2022
Zeer vriendelijke ontvangst en zeer gastvrije eigenaar van dit bedrijf ! Duidelijke uitleg over de mifi-router. De mifi router was geweldig tijdens onze rondreis in Noord-Amerika ! Zeer gebruiksvriendelijk, altijd en overal internet. Geen gedoe met pre paid kaarten. Enkele momenten in Nationale Parken geen ontvangst, maar dat is logisch. Bij een volgende reis zullen we zeker weer een router huren bij Pego International. Beoordeling: 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top bedrijf !
Debbie Zuiderveld en Henk Loode
Augustus 2022
Wij hebben een Mifi-router met onbeperkt internet gehuurd. Wij hebben twee dochters( 14 en 17) en ook zij vonden het erg fijn om internet te hebben tijdens onze rondreis in Amerika. Het is ons erg goed bevallen. Wij hoefden nooit in te loggen op Wifi van hotels en restaurants. Alleen in sommige afgelegen gebieden, zoals midden in een natuurpark werkte deze niet. Maar dat heb je ook daar met een telefoon. Wij vonden het fijn om de hele reis internet beschikbaar te hebben en konden ook de telefoon koppelen met de auto en zo google maps te gebruiken. Wij zijn ook niet echt handig in die dingen, maar de router is zeer makkelijk in gebruik. Ik zou de router zeker aanraden.
Hilda Gaastra
Augustus 2022
De Mifi router van Pego International werkte fantastisch. Geen zorgen meer over kosten voor de telefoon tijdens het reizen. In de hotels zelf hoef je niet meer op zoek te gaan naar het wifi wachtwoord. Je kunt gewoon zorgeloos gebruik blijven maken van je telefoon. Met pubers mee op reis is dat echt heel fijn. Peter Goeverneur is zeer hulpvaardig en uitstekend bereikbaar bij vragen.
Hanneke Koel
Augustus 2022
Met veel plezier hebben we de router gebruikt. Op heel veel plaatsen hadden we een redelijk tot goed ontvangst. De snelheid viel soms wat tegen, maar over het algemeen hebben we er goed gebruik van kunnen maken. Op een aantal plaatsen is er geen enkel bereik, wat bekend is in de USA. Yellowstone NP is zo’n plaats, waar geen enkel bereik is. Het gebruiksgemak is erg goed. We hadden de mifi altijd bij ons, zodat er drie personen altijd verbonden waren. De batterijduur is goed. Iedere avond werd hij opgeladen en we hadden ook een powerbank bij ons voor situaties dat de batterij ons in de steek zou laten. Dit was zelden het geval en slechts één keer is dit nodig geweest, waarbij aangetekend dat we reeds bijna 14 uur met de batterij gedaan hadden. Jouw bereikbaarheid was top. Op het laatste moment is het nog mogelijk gebleken om een router bij je te huren. Op zondag was je zelfs bereid om het kastje af te halen. Super! Dank voor de geleverde dienstverlening, wij maken er in de toekomst graag nogmaals gebruik van.
Ron Timmer
Augustus 2022
Ik heb de Mifi router in Dubai gebruikt. Ideaal. Elke keer als we iets moois hadden gezien of beleefd heb ik gelijk de foto's en het verhaal op mijn socials gepost. Op deze manier kan iedereen meegenieten met onze (studie)reizen. Ik beveel de Mifi router van Pego International aan al mijn klanten aan!
Angelique van Schaijk
Reisagent
De Pego router is een absolute aanrader op reis! We hebben met ons gezin 3 weken een reis langs de West kust in USA en de natuurparken gemaakt. We hebben bijna overal onbeperkt wifi gehad en zijn zeer tevreden over het kastje en de service van Pego. Je hebt ook geen extra navigatie in je huurauto verder nodig! 

Een absolute must als je in USA gaat reizen! 
Marjolein Arts
Augustus 2022
Wij zijn heel tevreden over de MiFi router die we in West Canada gebruikt hebben. Daar waar er dekking was van het telefoonnetwerk deed de router het prima; met prima snelheid. Alleen het kabeltje om de router op te laden deed het niet goed; met een andere kabel ging het prima.
Petrie Bezemer
Juli 2022
Wij hebben de Mifi router mee gehad naar Canada. Het werkt in een woord GEWELDIG! Zelfs op Vancouver Island hadden we volop bereik. Unlimited internet is echt onbeperkt. Super handig is ook dat we via Whatsapp onbeperkt kunnen (video)bellen. Zo blijft het contact met het thuisfront optimaal.
Sylvia Raijmakers
Reisagent
Monique Langenberg - Vis
Ik heb de mifi-router gehuurd voor mijn reis naar Curaçao en ben erg tevreden geweest. De mifi kon ik de gehele dag aan laten staan om pas weer in de avond in het hotel op te laden. Bereik was ook super en ik heb er totaal geen problemen mee gehad. Er zit ook een handige beschrijving bij hoe te installeren.
Monique Langenberg - Vis
Reisagent

Ook een review schrijven over de Mifi router van Pego International?
Klik op de button en schrijf over uw ervaring.

Contact

Telefoon: + 31 6 19516246 / +31 6 25085990
Email: info@pego-international.com
Wielstraat 2 5664HP Geldrop The Netherlands

© All rights reserved

Made by Pego-International.com